Entertainment

Entertainment 2019-10-24T16:42:14+00:00

Bij ons kunt u terecht voor verschillende act’s!

Candy girls

Candy girls en boys zijn spontane modellen die snoep en andere lekkernijen komen rondbrengen op een evenement. Daarnaast zorgen zij voor entertainment door met gasten te poseren voor leuke foto’s. Candy girls en boys zijn altijd servicegericht en zorgen ervoor dat alle gasten blijvend worden voorzien van iets lekkers, bijvoorbeeld hapjes, drankjes, candy, shots etc. . Daarnaast zijn ze enthousiast en zijn ze zeker niet bang om een praatje te maken met de bezoekers.

Paaldanscursus

Paaldansen is een vorm van dans die tegenwoordig ook erg populair is als sport. Toch heeft de dansvorm vooral bekendheid gekregen als erotische dans. Het is nu mogelijk om via Esmeralda een workshop paaldansen te boeken! Zoals reeds aangegeven, kan paaldansen op twee verschillende manieren worden gedaan: sportief en sensueel. Afhankelijk van de deelnemers zal worden bepaald op welke manier de paaldans workshop wordt opgezet.

Gogo dansers

Sinds jaar en dag zijn de GoGo dansers en danseressen van Esmeralda te zien op feesten door heel Nederland. De GoGo-dansers zorgen ervoor dat jouw feest extra flair en energie krijgt door hun dans-acts. De dansers kunnen zich volledig aanpassen aan het thema van een feest. Onze dansers hebben de revue gepasseerd op grote (dans)evenementen en concerten, maar ook op feesten in discotheken en clubs.