Striptease

Striptease 2018-11-01T23:11:54+00:00

Een striptease show duurt ongeveer 15 min waarbij de danser al dansend en op een leuke speelse manier, zich zal ontdoen van zijn kleding. De shows zijn professioneel en alles behalve vulgaire. In een stripshow gebruiken zij verschillende attributen zoals slagroom, bodylotion en nog veel meer. Voor beschikbaarheid en of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen.

Staat uw striptease show er niet tussen of heeft u speciale wensen, neem dan contact op met ons en wij zorgen er voor dat uw wensen gerealiseerd worden. Bij onze service is niks te gek en alles bespreekbaar.

Striptease vrouw

Bent u op zoek naar een leuke striptease act voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere feestelijke gelegenheid?
Een stripteaseshow die zal zorgen voor een onvergetelijke en spannende avond? Esmeralda verzorgt voor u vrouwelijke strippers door heel Nederland met diverse Striptease-acts. Voor meer informatie en beschikbaarheid aarzel niet en neem contact met ons op!

Striptease man

Bij Esmeralda kunt u ook een mannelijke stripper inhuren. Waar moet u rekening mee houden als u een mannelijke stripper of strippers wilt inhuren? Zorgt u ervoor dat er een CD-speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en als het even kan een omkleedruimte waar onze strippers zich kunnen omkleden. Onze strippers zullen u altijd kort voor aankomst bellen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.