Dansers

Dansers 2019-10-24T16:30:09+00:00

Een dance act duurt ongeveer 15 min waarbij de danser al dansend en op een leuke speelse manier, zich zal ontdoen van zijn kleding. De shows zijn professioneel en alles behalve vulgaire. In een dance act gebruiken zij verschillende attributen zoals slagroom, bodylotion en nog veel meer. Voor beschikbaarheid en of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen.

Staan uw wensen er niet tussen of heeft u speciale wensen, neem dan contact op met ons en wij zorgen er voor dat uw wensen gerealiseerd worden. Bij onze service is niks te gek en alles bespreekbaar.

Dance act vrouw

Bent u op zoek naar een leuke dans act voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere feestelijke gelegenheid?
Een show die zal zorgen voor een onvergetelijke en spannende avond? Esmeralda verzorgt voor u vrouwelijke dansers door heel Nederland met diverse acts. Voor meer informatie en beschikbaarheid aarzel niet en neem contact met ons op!

Dance act man

Bij Esmeralda kunt u ook een mannelijke dansers inhuren. Waar moet u rekening mee houden als u een mannelijke dansers wilt inhuren? Zorgt u ervoor dat er een CD-speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en als het even kan een omkleedruimte waar onze dansers zich kunnen omkleden. Onze dansers zullen u altijd kort voor aankomst bellen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.